fbpx

Admin

Setiap tahun, kita mesti berikan peringatan tentang hal ini!

Dunia ini tipu-tipu. Penunggang dan penjual agama,…

Benda paling mudah nak tipu!

Mileage ni paling mudah dan paling selalu diubah oleh seller.

Scrut caprice dan forex broker platform!

Boss Uncle dah buat pembongkaran pasal penipuan yang biasa tauke-tauke platform forex buat.

Bagi auction report, terus terkedu!

Mileage kena tampered ni bukan lah benda baru. Tapi, masih ramai yang tak tahu. Ingatkan kereta mileage rendah tu kira bagus sangat dah.

Nak rugi RM100 atau RM100,000?

Tak nak beli auction report sebab nak jimat, itu terpulang pada anda.

Nak beli kereta recond pun renyah!

Alah, mana ada renyah. Biasa lah nak beli benda yang mahal, process nak mencari yang elok tu mesti lah ambil masa sikit.

Orang isma serang scrut?

Siapa masih ingat Aman Palestin kantoi tak audit lebih 5 tahun?