fbpx

Admin

Inspect kereta dulu tahu penyakit yang ada!

Baik kereta recond ataupun second hand, elok lah buat Scrut Integrity Inspection dulu!

Seller jujur akan dapat berkat!

Pelanggan ni walaupun dah jadi returning customer dan percayakan kita 100% tak bererti kita boleh ambil kesempatan!

LHDN akan siasat LHDN tak?

Boss Uncle dah report LHDN pasal seorang pegawai LHDN yang disyaki lari cukai.

Nak servis kereta murah-murah dengan kualiti yang terbaik?

Buat fan-fan SCRUT yang nak service kereta dekat SCRUT AUTO dengan harga yang paling BERPATUTAN untuk model-model kereta yang terpilih, meh sini Uncle ajar caranya!

Dealer bagi ke nak inspect kereta sebelum beli?

Sebenarnya, boleh. Kalau dealer tu tak gentar lah!

Kapitalis diberi 6 tahun installment, rakyat marhaen terus dibankrapkan?

Oklah, Uncle setuju salah peniaga itu ini, bla bla bla. Rumah dia terbakar pun takda budi bicara, taknak kasi diskaun, taknak tolong.

Kalau rakyat marhaen lambat submit LHDN kena denda 45% – 300% , denda berjalan selagi tak setel..

Semalam Uncle share pasal saudara kita yang terpaksa bankrap dek kerana tekanan daripada LHDN. Uncle nampak ada yang bajet bagus. Yelah, dia tak kena lagi tiba-tiba LHDN minta extra.