fbpx

Cara penjagaan wiper kereta

Mungkin ramai yang rasa wiper ni takde lah penting sangat. Selagi boleh pakai, memang tak akan tukar lain la kan?

Kenapa orang Malaysia suka sangat Vellfire?

Toyota Vellfire ni memang famous seluruh dunia.

Kita berhak tahu kondisi sebenar kereta sebelum beli!

Untuk pastikan kereta recond itu dalam kondisi yang baik dan berbaloi untuk beli, memang kami sarankan untuk SCRUT dulu & tengok auction report.

Boleh percaya ke auction report scrut ni?

Dari mana SCRUT dapat auction report?

Jangan silap masa jump bateri kereta!

Kadang tetiba kereta tak boleh start.

Cekik darah ke ni? nak untung banyak?

Memanglah harga kereta recond kat Auction House murah.

Zizan masih tak memiliki GGS EUROTECH!

Tahun lalu kami ada tolong SCRUT sebab Zizan claim dia dah beli GGS ni. Tapi tahun lalu kami check nama dia takda.