fbpx

Membetulkan fakta youtuber saudara Ang Chu Yang dari Western Circle.

Dalam hidup ini, jika niat kita baik, kita tak salah, tak perlu takut. Dah buat video Youtube, jangan remove/delete/private kan. We agree to disagree. Kau ada hujah kau, kami ada hujah kami.

Apa? Data dari scrut tidak tepat?

Baru-baru ini ada seorang anak taukey merangkap salesman kereta recond beriya-iya dia buat video terangkan pasal ketidaktepatan data SCRUT. Walhal, dia boleh je pm tepi kami tanya balik, selepas dia rasa ada yang tak kena.

Scrut tiada darah!

SCRUT tiada darah! Kerana darah kami sudah habis ditumpahkan untuk merubah industri ini. Sudah kering untuk menongkah kejahatan kaum kapitalis yang telah menindas kita selama ini.

Apa korang akan buat bila peminat artis macau scam ugut anda sebegini?

Adakah anak polis Bukit Aman ini terlalu besar? Sehingga nak argue pun bagitahu bapa dia siapa..