fbpx

Rupanya bawah kereta ada karat!

Customer beli kereta recond dari UK dan hantar ke Scrut Auto untuk buat Scrut Integrity Inspection (SII).

Kereta potong yang dapat kelulusan puspakom. Bagaimana ia berlaku?

Semalam kami ada share tentang kereta total lost, ada pula beberapa orang yang meroyan. Walhal kami nak kasitau yang ada orang menjual kereta total lost accident.

“Entah-entah scrutpun tipu!”

Ramai jugak yang bertanya soalan-soalan macam ni:

Kereta kau ok tak sebenarnya?

Kereta pun buat medical check up jugak. Baru tau kereta ok ke tak.

Siapa setuju jual kereta accident tanpa memberitahu condition sebenar?

Semalam dan kelmarin, ada sekumpulan manusia yang cuba justify penjualan kereta accident total lost.

Kalau nak beli myvi second hand scrut dulu tau!

Selain H, admin juga sangat admirer pemandu M!

Hati-hati! Kami baru je upkan isu ini!

PETALING JAYA: A woman whose car was written off as a total loss in 2019 had a shock when she was sued over an accident which occurred more than a year after her car was deemed beyond economic repair.