fbpx

Seller sendiri suggest customer untuk SCRUT dulu!

Mungkin ada kalanya bila seller sendiri dah sediakan auction report, ada customer yang masih was-was.

Macam mana nak baca auction report dari Jepun ini?

Banyak user yang beli report tapi tak pasti macam mana nak baca report ni.

Apa lagi yang scrut boleh buat?

Beberapa hari lalu ada seorang peguam macam sound SCRUT bila Uncle kata,

Perbezaan kereta low mileage dan high mileage!

Biasanya bila orang sedang mencari kereta recond atau kereta secondhand, ada lah ‘pakar’ yang akan suggest untuk beli kereta yang mileage rendah.

Nak SCRUT local used car macam mana?

Bagi kereta lokal atau tempatan, kami tak sediakan auction report.

Allahu akbar! Siti Bainun ditambah pendakwaan untuk penganiayaan pula!

Itulah yang Uncle mahu. Sebelum ini dia hanya dikenakan dakwaan pengabaian sahaja. Dengan..

Scrut VS Seller | Anda pilih siapa?

SCRUT lahir dari roh marhaen yang telah ditipu oleh kapitalis industri sejak lebih 30 tahun. Selama..