fbpx

Buat software/apps ni tak murah tau!

Ramai orang contact kamj ajak jv buat software/apps since diorang tahu SCRUT ni belong to software house.

Thanks scrut sebab kenalkan TUNTUT.MY!

Dah 3-4 orang yang menggunakan Tuntut telah mendapat apa yang mereka tuntut.

Kena compare APPLE-TO-APPLE tau!

Sebab semua agent insurance/takaful dapat harga yang sama, komisen pun sama.

Mohon kawan-kawan bantu kami..

Tolong report page yang telah menyamar sebagai

Kereta recond ni ada banyak pilihan, ada yang dari Jepun dan dari UK.

Nak pilih mana satu?