fbpx

Boleh ke ambil no chassis kereta daripada seller?

Nombor chassis kereta ni macam Kad Pengenalan kereta tu. Biasanya nombor chassis kereta ni ada di bahagian enjin kereta.

Honda Jazz Ima Hybrid 2014 bersedia untuk scrut!

Kereta ini di hantar ke Scrut Auto oleh pengguna prihatin yang ingin mengetahui kondisi keretanya. Beliau ingin tahu apa yang perlu diperbaiki sebelum menjualnya.

Boleh ke scrut lepas beli kereta?

SCRUT selalu mencadangkan untuk SCRUT kereta sebelum kita decide nak beli kereta. Bukan beli dulu baru SCRUT.

Beli beli juga,

Tapi jangan sampai kena tipu.

Berapa modal SII kereta 120 poin?

SCRUT ada menawarkan servis Scrut Integrity Inspection yang periksa 120 poin kereta di Scrut Auto.

Uncle ingat game diorang ni sampai dah kena pendakwaan diorang diam dah!

Tapi dahsyat betul. Lagi sekali boss Uncle dikenakan saman komital.

Something wrong somewhere dealer ni!

Aish musykil ni. Kenapa lah susah sangat dealer kereta ni nak bawa kereta pergi inspection.