fbpx

Cara penjagaan wiper kereta

Mungkin ramai yang rasa wiper ni takde lah penting sangat. Selagi boleh pakai, memang tak akan tukar lain la kan?

Kenapa orang Malaysia suka sangat Vellfire?

Toyota Vellfire ni memang famous seluruh dunia.

Boleh percaya ke auction report scrut ni?

Dari mana SCRUT dapat auction report?

Ye ke kena jalan dulu baru boleh on aircond?

Sistem aircond dengan sistem enjin ni berlainan.

“Sampai berjimak pun buat quotation..”

Begitulah kisah mereka. 2 orang founder Carver.my. Katanya system dan admin mereka melalui stress test yang superb masa launching hari tu.

Public pressure – Kita menang lagi!

Harap mereka ditangkap dan didakwa. Siasat apa business mereka ni buat.