fbpx

Kereta recond ni ada banyak pilihan, ada yang dari Jepun dan dari UK.

Nak pilih mana satu?

Dealer kereta recond terkantoi dengan customer?

Abang ni survey kereta Toyota Wish, sebelum beli dia SCRUT dulu!

“Mana satu Honda nak beli recond Jepun ni?”

Jom tengok kereta Honda yang agak rare kat Malaysia ni yang boleh kita beli recond…

Macam mana kami menjaga integriti Sii (Scrut Integrity Inspection) Scrut?

Ada orang cakap, nanti seller boleh kautim dengan inspector SCRUT untuk bagi grade elok or tutup mata.

Toyota recond yang berbaloi untuk anda beli!

Haritu kita bagi 5 buah kereta Honda recond yang rare.

Kereta recond dan kereta terpakai, mana satu pilihan?

“Kereta recond dari luar & kereta terpakai kan lebih kurang je kalau tahunnya sama. Kenapa nak pilih kereta recond?”