fbpx

Amir gigil merentan bila nama dipetik..

Uncle dapat video ni daripada kariah masjid Uncle. Yang bagus-nya, dia pun tangkap. Katanya,

Apa yang scrut nak capai?

(Maaf, tadi video tak penuh sebab ikut format IG 1 minit saja.)

Saudara Iman jawab Che Din Kan Ada (CDKA)..

Tempoh hari CDKA riuh kononnya SCRUT telah memfitnah dia dengan alasan laporan kemalangan itu sekadar pecah cermin depan.

Menjawab Bro Wong – Hong Lee auto

Uncle mendapat banyak soalan tentang beberapa dakwaan dalam video Bro Wong yang pada Uncle cuba secara halus untuk mempertikaikan maklumat dan data daripada SCRUT.

Boleh tak jual vellfire tu dengan harga RM30,000 sahaja?

Ada seorang penjual kereta. Dia masuk nak mengecam SCRUT. Disebabkan kehabisan hujah. Maka dia suruh SCRUT buat SUR (SCRUT Usedcar report) dengan harga RM30.

Jom puji penjual kereta..

Dalam hantaran Uncle yang tanya pasal penjual kereta puji penjual kereta lain tu, semua faham dan elok je komen ke arah kefahaman yang benar kecuali seorang.