fbpx

Benarkah AirAsia tipu masyarakat dengan unlimited pass RM399?

Banyak mesej masuk tanya tentang hal ini. Kami admin-admin SCRUT semua marhaen. Tak mampu naik belon. Jadi kami tak beli lah pass tersebut.

Toyota Wish gred 4, mileage 3000km je bro!

Mana nak dapat? Dalam industri, Wish adalah kereta yang selalu kena con dengan seller. Jaranglah nak dapat low mileage dan gred elok macam ni!

Pengumuman Penting!!!

SCRUT Listing ni kami dah buat lama dah. Tapi, haram takda seorang pun salesman atau broker yang nak buat listing kat situ. Kenapa?

Salesman/Dealer dah sediakan inspection report..

Di bawah ni kami lampirkan inspection report yang sudah diubah dari grade R ke grade 4.5. Dari mileage tinggi, ke mileage rendah. Dari ada marking kerosakan, jadi tiada kerosakan langsung.