fbpx

Surat terbuka buat pomen-pomen dan mekanik-mekanik yang baru nak up..

Ingat orang muda, nak jadi otai, kena belajar dengan otai. Masa muda masa menuntut ilmu. Jangan berkira dengan tok guru kau, workshop yang kau cari makan, tuntut ilmu.

“Scrut, kenapa dalam auction report ada gred R, lepas tu jadi gred 4?”

Bila dapat kenderaan yang ada banyak report ketahuilah terdapat beberapa kebarangkalian :

Syuib sepah dipanggil SPRM?

Ramai yang tag SCRUT untuk itu. Anyway, dulu SCRUT pernah tunjukkan bukti yang Zizan pun sebenarnya tidak memiliki pun syarikat GGS Eurotech Sdn Bhd tu. Kami percaya ia hanya gimik marketing untuk kempen BMF walhal majoriti dimiliki oleh bukan bumiputera. Ketika itu bulan Jun 2020. Rujuk :

Kereta-kereta power dalam scrut listing!!!

Korang ingat tak ada seller hantar 1 trailer kereta-kereta dia untuk Sii (SCRUT Integrity Inspection). Tak ingat? Rujuk sini :

Jadi benarlah kalau kau miskin jangan pergi ke UV Kool?

Amboih, mentang-mentang dia pakai Jentu dia hina orang pakai Axia Kompang. Berkali-kali admin baca posting tu, admin tak nampak plak penulis dah agree dengan bayaran RM470 tu. Yang admin nampak, penulis suruh blah. Jadi dekat mana dah deal?

Beli kereta dengan AP holder besar pun dapat kereta hancur?

Kesian abang ni. Mesti kes terbeli kereta recond yang grade tak bagus. Isu dia bukan siapa penjual, tetapi bagaimana keadaan kereta. Sebab itu kami tak pernah kempen mana-mana seller. Tapi kami buat SCRUT Listing.