fbpx

Admin

Scrut menyenangkan pembeli kereta recond?

Banyak maklum balas yang positif dari mereka yang dah guna SCRUT ni. Mana taknya, modal RM50 boleh selamatkan kita dari kerugian berpuluh ribu ringgit!

Scrut auto sedang mencari mekanik yang hebat!

Uncle malas nak gebang lebih, tapi di Scrut Auto ni, jika korang rajin dan nak berjaya, insyaAllah sinilah tempatnya.

Nampak sama tapi tak serupa!

Sekarang dah ada lambakan kereta klon merata-rata. Bila check no chassis dan VIN, rupanya kereta ni adalah kereta klon!

Harga buat inspection melambung-lambung?

Pemeriksaan Scrut Integrity Inspection (SII) di Scrut Auto dari dulu harga RM151. Harga barang naik tahun 2022 pun harga SII masih sama.

Scrut dah ada pun percaya scammer lagi?

Aihh teruk ni. Dah ada SCRUT pun masih nak percaya scammer kereta lagi.

Nak scrut kereta banjir?

Tak ramai suka simpan kereta pernah kena banjir. Sebab ‘terasa’ enjin tak perform kereta tu berbanding sebelum banjir.

Boleh pickup kereta pergi scrut?

Kalau kita nak SCRUT kereta, ada sesiapa yang boleh pick-up kereta kita?