fbpx

Admin

Boleh ke nak SCRUT kereta lokal sebelum beli?

Sebenarnya, boleh. Sebab anda yang akan bayar inspection tu bukan seller.

Fuh! Rakan sekantor uncle jadi budak H!

Uncle kenal budak ni. Boss Uncle selalu cerita pasal dia. Rajin, keluar rumah jam 4 pagi. 2 jam ride naik motor. Hebat dia ni.

Boss uncle dah jawab fitnah dan cabaran kepada scrut!

Uncle pun dah jelaskan hari tu. Kalau nak ride nama SCRUT, ride ..

Kereta scrut masuk rally!

Ni Uncle nak announce, kereta SCRUT yang dipandu oleh Dato’ Haniff Borhan (DHB) atau lebih mesra dengan panggilan Tokboi oleh Uncle akan beraksi di arena rally tempatan dan antarabangsa.

Brand kereta apa ada dalam Scrut Listing?

SCRUT Listing ni adalah platform untuk anda cari kereta recond dijual oleh seller-seller yang telah pun di-SCRUT terlebih dahulu.

Pengasas group LHDN cari siapa hari ini juga ialah boss scrut!

Dia bukan sahaja tolong cuci industri automotif, dia juga tolong berjuang untuk tax payer macam korang.

Sanggup ke nak keluar duit lagi untuk baiki kereta?

Duit, duit, duit! Semua benda pakai duit.