fbpx

Admin

Pembeli kereta recond, sila check balik!

Check balik, ada tak dengar ayat-ayat ni keluar dari mulut penjual kereta recond tu?

Scrut tidak percaya kepada prowheels

Ramai yang bertanya kami tentang isu Prowheels dengan kami. Maka, eloklah kami menyatakan pendirian kami.

Berhati- hati dengan drama ini!

Di kedai mereka, digantung banner sebesar-besarnya tertera nama SCRUT. Di luar kedai, dia mengecam SCRUT apabila ada orang awam suruh #SCRUTdulu. Baru-baru ini, dia buat posting yang misleading masyarakat! Di banner mereka, ditulis cantik SCRUT, ditulisan-tulisan mereka ditulis Scrutt. Kenapa tak tulis Scrutt juga di banner kedai?

Apa nak buat jika auction report tiada dalam database?

120 poin akan diperiksa. Bahagian luar, bahagian dalam, atas, bawah, semua sudut akan diperiksa!

Kisah sebenar cerita prowheels – mari scrut dulu!

Semalam ada peminat SCRUT mesej Uncle, dia tunjuk link di bawah ni. Dia macam nak kata Prowheels burukkan SCRUT. Uncle pun pergi tengok, Uncle pun rasa benda yang sama. Kenapa dia nak tulis macam tu. Uncle tengok komen, pun ada yang faham ia negatif.

Bila kena SCRUT kereta recond?

Sebaik-baiknya, kita SCRUT kereta yang kita nak tu sebelum teruskan pembelian.

Pusing mileage je pun, tak ada masalah!

Ada jugak orang yang berpendapat macam tu.