fbpx

Admin

Apa cara terbaik untuk Scrut raise fund untuk menjayakan idea-idea uncle?

a) Crowdfunding – ECF

Scrut auto in tv!

Boss kami, tuan CEO Azalan Ali dipanggil oleh Astro Awani untuk memberikan pencerahan tentang kereta-kereta banjir.

Senang je nak scrut kereta recond!

Mungkin ada pengikut SCRUT yang baru dan masih belum tahu cara-cara nak SCRUT kereta recond.

Idea uncle untuk expansion scrut, korang setuju tak?

SCRUT ni jenama rakyat. Jenama yang lahir dari roh marhaen yang ditindas. SCRUT ni hero rakyat, wira masyarakat. SCRUT dah banyak ubah industri automotif tanah air.

SCRUT kacau periuk nasi seller?

Sebenarnya macam ni… kalau seller menipu, dia akan triggered.

“Scrut ni siapa iktiraf?”

Kalau ada seller sebut perkataan-perkataan ini.

Inspection lagi berbaloi dari ditipu beribu-ribu!

Auction report takde? Buat inspection je!