fbpx

Admin

Page Si Rashid terlibat dengan aktiviti scam?

Wow! Uncle baru dapat tahu selepas terbaca di page boss Uncle. Kalau kalian ingat dulu, page tersebut pernah kacau SCRUT kononnya kami diam pada isu tertentu. Walhal sebenarnya mereka ada masalah lain.

Nasib baik scrut dulu!

Mujur lah dah terfikir dari awal nak SCRUT sebelum beli kereta recond ni. Yelah, mana tahu ada masalah yang kita tak tahu kan.

Jangan mudah tertipu dengan seller kereta!

Tak kisah seller kereta recond atau secondhand, jangan mudah-mudah kita nak percaya dengan mereka!

Boleh ke scrut cadangkan trusted seller?

Jawapannya hanya kereta yang masuk Scrut Auto sahaja yang kita percaya.

Oh budak Faridzul ni kaki geran!

Pakai enterprise apply geran? Confirm tak audit kan?

Ada orang cuba kritik scrut?

Boss Uncle dah reply dengan tuntas. Ya, SCRUT tak pernah dapat apa-apa geran atau dana daripada kerajaan.

Fashion valet dah tutup?

Uncle nak tanya, apa jadi dengan dana-dana pelaburan PNB dan Khazanah?