fbpx

Admin

Perkara anda perlu tahu jika kereta tenggelam banjir

Memang banjir di Selangor ni tak disangka teruk seperti ni. Banyak kawasan yang terkesan seperti di Shah Alam, Cheras, Puchong, Hulu Langat dan banyak lagi.

Korang tak percaya data daripada pihak gomen kan?

Meh sini tolong brother ni. Kita sendiri submit data. Nanti kita boleh compare dengan data daripada kerajaan.

Mileage dah rendah pun nak pusing lagi?

Tukar bacaan meter ni memang favourite game plan setiap dealer, mungkin.

Mangsa banjir langat perlukan anda!

Sesiapa yang nak cari pahala dan nak beramal, mohon contact saudara Adam (+60 12 524 2614). Dia sedang..

Macam mana nak SCRUT kereta lokal?

SCRUT cuma ada auction report untuk kereta recond dari Jepun dan UK sahaja.

Mencari NGO yang amanah untuk bagi bantuan banjir?

Baca sini..

Kereta scrut shakedown tadi!

Korang jangan terkejut kalau SCRUT masuk WRC nanti.