fbpx

Admin

Mercedes C200 ini membuat Scrut Integrity Inspection (SII) di mana Scrut Auto akan memeriksa kenderaan anda secara tepat dan akurat di setiap bahagian kenderaan anda.

Seller hati berbunga nak jual kereta tapi cakap bohong je lebih!

Seller mana je tak ada teknik close sale dengan ayat-ayat manis?

Mana ada kereta terpakai tak tipu mileage!

Semua kereta terpakai mesti tipu mileage punya!

Audit tak habis lagi, ADS dah tekan kaw-kaw!

Tahun lepas Uncle dah reveal pasal Aman Palestin tak audit 4-5 tahun.

Penipu je takut terkantoi!

Beli kereta ni bukan macam beli baju weh…

Dah kena sembur dengan air panas, kena gigit lagi!!

“Ini menyebabkan Siti Bainun geram, jadi dia arah saya ambil picagari berisi air panas, beri (pancut) pada Bella.

Seller selalu claim owner lama kereta cikgu perempuan?

Bukan orang lain je pernah dengar ayat seller mulut manis claim owner kereta ni dulu cikgu perempuan. Kami pun pernah terkono!