fbpx

Katanya kedai yang mamat ni kerja ada masalah? Atau salesman yang bermasalah?

Asal ada je orang yang datang maki hamun SCRUT atau mempertikaikan kredibiliti SCRUT biasanya pasti dari golongan seller jahat.

Asal ada je orang yang datang maki hamun SCRUT atau mempertikaikan kredibiliti SCRUT biasanya pasti dari golongan seller jahat.

Tak caya?

Ini contoh. Mamat ni maki-maki SCRUT, lepas kita tengok wall dia, dia ngaku kerja dengan satu ap holder yang dengar cerita ada masalah juga.

Anyway, korang check sendiri lah nanti!

Nah, link dia..

FALIDA MOTOR SDN BHDFADZIL AZIZ MOTOR (S) SDN BHDcompany penipu….beli wish recond mileage 18,000check dengan scrut tadi actual mileage 148,000!!!!!😭company penipu!!! salesman penipu

Posted by Kamal Jeyaseelan on Thursday, May 16, 2019

Get SCRUT before WE get SCREWED!

SCRUT for the TRUTH!

——

1. Nak check auction report kereta recond?

www.scrut.my

2. Nak view kereta-kereta yang cantik ikut syarat SCRUT?

scrut.my/listing

3. Nak inspection kereta anda? Used atau recond? Untuk tujuan jual atau beli?

https://inspect.scrut.my

Original Post: https://www.facebook.com/scrut.my/posts/948112375673942