fbpx

Kurangkan bacaan mileage sampai 4 kali ganda?

Tak logik!

Tak logik!

Kenapa pulak tak logik?

Kereta yang nak dibeli dah berusia 5 tahun, mileage cuma 16k? Biar betik!

Kalau nak husnuzon, mungkin kereta buat ulang alik pergi pasar sekali seminggu je kot?

64,000 km tu bukan lah banyak sangat pun, tapi nak jugak dipusing. Tapi jangan pelik, ada jugak customer yang akan percaya.

Sebab tu lah pentingnya untuk kita bagitahu kenalan kita tentang SCRUT untuk elakkan mereka jadi mangsa penipuan jugak.

Walaupunya hanya mileage dia tipu, jangan ambil mudah. Banyak lagi penyakit kereta tu yang mungkin kita tak tahu.

Mileage rendah tu hanyalah ‘marketing tactic’ mereka. Kan?

—-

SCRUT for the TRUTH!

1. Nak check auction report kereta recond?

https://www.scrut.my

2. Nak view kereta-kereta yang cantik ikut syarat SCRUT?

https://scrut.my/listing

3. Nak inspection kereta anda? Used atau recond? Untuk tujuan jual atau beli?

https://inspect.scrut.my

4. Nak SCRUT company?

https://interepo.com/

Original post: https://www.facebook.com/scrut.my/posts/1264892800662563