fbpx

Siapa kenal mamat ni? Tolong PM kami..

Mamat ni tuduh kami makan duit dia, dia siap panggil kami SCAMMER! Memang pantang betul. Takkanlah kami nak scam orang dengan RM50. Dalam beribu-ribu user kami, dia ni saja yang kurang ajar betul memfitnah kami scammer.

Mamat ni tuduh kami makan duit dia, dia siap panggil kami SCAMMER! Memang pantang betul. Takkanlah kami nak scam orang dengan RM50. Dalam beribu-ribu user kami, dia ni saja yang kurang ajar betul memfitnah kami scammer.

Ramai aja user lain yang tersilap atau sistem kami yang ada glitch. Kami cuba selesaikan sedaya upaya. Kami faham, tiada yang sempurna dalam dunia ni. Kau boleh maki kami, tapi jangan FITNAH kami! Tapi, mamat ni fitnah kami scammer terus, kata kami nak makan duit dia.

Bila minta bukti payment, dia tak boleh bagi. Dah jadi 1 kerja kami check email dia dalam database kami. Check juga dengan payment gateway. Pun takda! Tak jumpa!

Tadi dia baru baru payment receipt dia dari Maybank2u. Kami check 1 per 1 payment. Dah jumpa akhirnya. Tara!

Kami kena CON! Dia kata email dia [email protected], rupa-rupanya dia fillup [email protected] Rujuk dalam gambar no 4. So, segala email dari system kami pergi ke email dia yang .CON tula.

Adakah salah kami? Adakah kami scam orang? Tidak! Dia baru saja daftar SCRUT pakai email .com dia 18 jam yang lalu. Salah dia, bukan salah kami.

Jadi, kami nak minta tolong sesiapa yang mengenali mamat ini, tolong pm kami info dia. Nama penuh, no ic, dan alamat untuk kami hantar LOD dan masuk Q untuk kami saman dia nanti. Kami masih ada beberapa kes saman di mahkamah, insyaAllah kami akan saman dia kerana memfitnah kami scammer.

Buat mereka yang ada masalah dengan system kami, boleh pm kami terus or email [email protected] Jangan terus maki kami, kalau kau yang salah, kami akan maki kau balik atas kebodohan kau sendiri. Paling penting, jangan FITNAH kami!

Kami yang mengambil risiko nyawa untuk menentang kartel-kartel industri ini, takkanlah kami nak tipu rakyat marhaen yang menjadi roh kami selama ini. Ingat, SCRUT ini lahir dari roh marhaen yang telah lama ditipu dan dipijak kaum kapitalis jahat selama ini. Takkan sesekali kami mengkhianati sumpah kami untuk melawan mereka.

Buat sang pemfitnah, kami takkan bagi muka!

Integrity is our dignity! Siapa sini pakai email .CON angkat tangan!

Wild & rebel,

Admin Legal SCRUT!

Original Post: https://www.facebook.com/scrut.my/posts/877817879370059