fbpx

Siapa masih ingat pengiran Luqmanul hakim Bolkiah?

Dulu dia aktif di group anti-ponzi kan? Ingat tak? Dia nilah antara orang yang betul-betul memusuhi SCRUT

Dulu dia aktif di group anti-ponzi kan? Ingat tak? Dia nilah antara orang yang betul-betul memusuhi SCRUT. Segala fitnah dalam forum ke, dalam blog hantu yang berkait dengan kamu adalah dari tangan dia. Dia memang tak senang dengan kami. Kenapa?

Dulu dia di group anti-ponzi suka buat fundraising kan? Konon nak lawan scammer. Suatu hari

Aliff Ahmad III

telah bongkarkan yang dia rembat duit tu.

Kak Ros, mangsa saman AJ tak dapat pun duit tersebut. Semua masuk ke account pengiran. 3 kali collection, 1st collection je dibayar ke lawyer, 2 dan 3 semua Kak Ros tak dapat.

Khabarnya dia invest dekat foodtruck, dia langgan pelacur (menurut medianv Suzan Seah). Duit yang dia collect untuk kononnya nak saman

coin.my

pun dia tak saman pun.

LOD dan writ saman yang dia tunjuk tu semua fake. Dia tampered je. Lepas team Anti-Ponzi tu tau, diorang telah terajang dia keluar. Start hari tulah dia dendam dengan boss kami.

Sampai hari ini. Bila boss kami viral je. Dia datang dengan fake account sebar fake blog dia untuk nam jatuhkan reputasi boss kami.

Untuk follower SCRUT, kami tau korang kaum yang bijak. Hari Ahad ni, lets enjoy lawa di bawah.

https://www.facebook.com/tebuanstudio/videos/591355181265832

Original post: https://www.facebook.com/scrut.my/posts/1038769476608231