fbpx

TUNTUT.MY platform terbaru yang dibangunkan scrut untuk anda!

Selama ini masyarakat berasa jauh dengan peguam dan ahli undang-undang. Masyarakat rasa hanya perlu wang yang banyak untuk melawan.

Selama ini masyarakat berasa jauh dengan peguam dan ahli undang-undang. Masyarakat rasa hanya perlu wang yang banyak untuk melawan.

Biasanya menghantar Letter Of Demand (LOD) ini dikenakan bayaran lebih kurang RM300-RM500. Tetapi, dengan kerjasama peguam-peguam yang bersama kami, kami meminta mereka menurunkan charge tersebut serendah RM199 sahaja dan biar kami membangunkan platform secara sukarela untuk mereka.

Sepanjang kami melawan dan berlawan dengan segala mala kapitalis jahat, pendengki dan pengkhianat masyarakat ini, telah banyak kami belajar tentang undang-undang. Perkara penting kami belajar, apa-apa jadi pun, mesti #TuntutDulu!

Sesudah tuntutan dibuat, kita boleh merangka dan merancang tindakan seterusnya. Kita punya masa 6 tahun setelah tuntutan dibuat untuk mengambil tindakan undang-undang.

Jadi, kami bangunkan aplikasi ini untuk tujuan pemudah cara dan sistematik untuk masyarakat melakukan tuntutan. Tambahan pula ketika pandemik ini, nak jumpa pun susah dan meeting-meeting ni yang buat cost jadi tinggi.

Kalau ada kawan-kawan, syarikat, customer, kerajaan, yang berhutang dengan anda atau menyebabkan anda kerugian. Jangan buang masa, #TuntutDulu! Begitu juga jika anda rasa dimalukan dan difitnah. Jangan tunggu lama-lama, #TuntutDulu!

Jangan risau panel-panel kami semuanya berjiwa marhaen dan wild macam kami. InsyaAllah, mereka akan cuba memberi khidmat yang terbaik buat anda.

Yang penting, dekatkan diri dengan undang-undang, ikut lunas undang-undang dan #TuntutDulu!

https://tuntut.my masih dalam versi beta. Mungkin ada bug. Kerjasama kawan-kawan semua amat kami hargai. Tolong like page

Tuntut

untuk support!

Get SCRUT before WE get SCREWED!

SCRUT for the TRUTH!

——

1. Nak check auction report kereta recond?

www.scrut.my

2. Nak view kereta-kereta yang cantik ikut syarat SCRUT?

scrut.my/listing

3. Nak inspection kereta anda? Used atau recond? Untuk tujuan jual atau beli?

https://inspect.scrut.my

4. Tips beli kereta recond atau used car.

https://www.facebook.com/581817132…/posts/899034053915108/

5. Nak jadi gang SCRUT? Dapatkan tshirt SCRUT.

https://ifmal.com/…/get-scrut-before-we-get-screwed…/…

6. Nak SCRUT company?

https://interepo.com/
?

Original post: https://www.facebook.com/scrut.my/posts/1042860312865814