fbpx

Kenapa Terlalu EGO?

Sebenarnya, amat mudah sahaja untuk selesaikan masalah ini. Onexox hanya perlu keluarkan kenyataan rasmi yang straight forward/clearkan mohon maaf dan perbetulkan “marketing words” dealer-dealer mereka. Mudah sahaja!

CEO pula tak perlu terlalu ego untuk admit kesalahan dan terus menerus melakukan misleading statement yang menyebabkan dealer-dealer berkelakuan merepek. Ibarat CEO kencing berdiri, dealer-dealer kencing berlari.

Mereka juga tak perlulah untuk menyerang kami untuk divert isu. Kalau benar sekali pun, ia tidak mengubah kenyataan segala fakta, data dan figura yang kami keluarkan.

Alhamdulillah, segala tuduhan terhadap kami amat jelas ianya fitnah. Kami telah membuktikan dengan court order (judgment) di mahkamah tinggi tau!

Untuk mereka yang memperjuangkan agenda “patuh syariah” tetapi tidak menggunakan kaedah patuh syariah dalam kehidupan nampak sangat tunggang langgang prinsip mereka. Tidak hairan golongan ini dipanggil,

PENUNGGANG AGAMA!

Berhati-hatilah dengan penunggang agama. Ingat, get SCRUT before WE get SCREWED!

Ditulis oleh,
Maulana SCRUT
“Bukan Penunggang Agama”
www.scrut.my

ps : Jika screenshot di bawah benar, ia sebuah kejayaan untuk kami. Kejayaan menghentikan pendustaan dan pembohongan. Kejayaan menghentikan misleading marketing yang menunggang bangsa.

Original Post: https://www.facebook.com/scrut.my/photos/a.584855218666328/655001548318361/