fbpx

Scrut takda data! Tak power!

Bila kami tiada data, maksudnya kenderaan yang kau check itu mungkin tak melalui auction houses di Japan. Dah kasitaukan kat pop-up note di web tu. Bacalah, membaca jambatan ilmu kan, malas membaca titi kebodohan dan taknak baca jalan kedunguan!

Benarkah Zizan Razak dah beli syarikat GGS Eurotech?

Ada orang tanya admin betul ke? Admin anggap Zizan bergurau lah. Dulu pun dia pernah buat Zizan Mart, tapi entah ke mana kan?

Hi, kami tahu anda sedang mengalami masalah! Jangan risau, kami tahu masalah-masalah tersebut.

1. Macam mana nak check? Pergi ke www.scrut.my. Pastikan anda tahu kenderaan anda diimport dari negara UK atau Jepun. Pilih dan search dulu untuk kenderaan dari negara mana. Untuk negara Jepun,

Walaupun kami dah terima banyak ucapan seperti ini semenjak hari pertama SCRUT muncul.

Tapi kali ini, kami nak share ucapan brother ini kerana penulisannya yang kemas, tersusun dan beperenggan.

Toyota Voxy ZS!

Voxy ni amat popular di Japan dan Indonesia. Ia juga digelar baby Vellfire. MPV 7 seater yang menggunakan engine 2.0 Toyota Harrier pasti membuatkan korang tak rasa ia kurang power.