fbpx

Scrut for startup.

Siapa masih ingat selepas SCRUT meletup viral? Diserang salesman, dealer dan ap holder penipu. Diangkat dijulang serata portal dan akhbar.

Siaran ulangan..

Ada beberapa orang duk tak habis-habis nak suruh kami ikut style dia.

Jangan percaya scrut!!

Wah, nampaknya kempen baru ini lebih menarik. Mereka, para pembenci SCRUT cuba berkempen yang data dan informasi SCRUT tidak benar.

“Daripada aku habiskan RM15,000 repair kereta, baik aku spend RM150 dekat scrut..” – En. Syazwan Rosli

Ayat ini begitu dibenci oleh para kapitalis kereta recond. Yelah, penipuan history kenderaan yang mereka buat selama ini telah boleh disemak melalui www.scrut.my.

Salesman ni kata scrut buat perpecahan..

Hati-hati dengan salesman ni ya kawan-kawan.

Salesman ni kata semua pembeli kereta recond tahu (baca : redha) yang dai dah kena tipu.. benarkah?

1. Salesman ni kata mata kasar pun dah boleh nampak condition sebenar kereta yang nak dibeli. Tak perlu beli report di SCRUT.