fbpx

Pejuang antivax wajib diambil tindakan!

Budaya SCRUT mesti dididik dari sekolah lagi. Jika tidak, mereka akan ditipu oleh para pejuang psuedoscience yang berkempen untuk menidakkan solusi sains moden.

Doktor kata arak wajar diharamkan secara total kerana faktor kesihatan!

“Terlalu banyak fakta perubatan yang membuktikan keburukan akibat daripada arak. Walaupun ada sedikit kebaikan, ternyata kerosakan dan kemusnahan akibat arak adalah jauh lebih banyak.”

Agak-agak muka haters macam ni, berbaloi tak kami bergaduh?

Dia nak promote Recond.my, kami tolong promote. Dia kata admin kami mulut puaka, kami senyum saja. Dia nak cabar kami tunjuk wild and rebel plak?

Recond? Don’t get conned!

Dah ramai orang tunjuk kepada kami sebuah web yang menjalankan servis yang sama seperti kami, Recond.my.

“Tribunal dismissed my case as scrut.my is not recognized by the government.”

Seperti yang kami sudah jangka. Pihak kerajaan (KPDNHEP) takkan support perjuangan kita semua. Mereka tidak mahu pertahankan pengguna. Takpa, kami sudah sediakan solusi untuk kita sama-sama memperjuangkan hak kita bersama. Selain kau viralkan jela showroom/dealer/ap holder mana kan?

Penjawat Awam Sering Tertipu??

Pernah dengar cerita gadis-gadis dan wanita-wanita yang bekerja di jabatan kerajaan diburu lelaki-lelaki yang punya niat lain untuk bernikah dengan mereka?