fbpx

Scrut auto untuk anda!

Masa kami mula-mula muncul dan viral. Ramai yang suruh kami buat inspection center, ramai juga yang ingat kami buat inspection, siap ada yang nak hantar kereta untuk kami inspect.

Kau dah kenapa? Kau dah parking kat tempat OKU, kau beduk pak guard pulak!

Taulah kau budak H, tapi tak bermakna kau boleh parking kat tempat OKU. Bomba ke, menteri ke, siapa pun kalau bukan OKU tau bawa orang OKU, kau tak layak park situ!

Kenyataan rasmi chairman 0.05% Scrut

Telah tular di media sosial yang kereta di bawah ini bukan Toyata MR-S. Saya meminta dealer-dealer SCRUT agar tidak melayan fitnah-fitnah yang dibawa oleh kaum langau hijau dan Mat Telur. Tetaplah kau orang berpegang dengan VP Melayu, Bumiputera dan Muslim kita, Tan Leng Long seperti arahan yang dikeluarkan dengan tulisan khat merah.

Mitsubishi evo IV RS RM200k, Siapa mau?

Ini ori “Bumiputera” dari Mitsubishi. Bukan “Bumiputera Celup” macam syarikat langau hijau. Mengaku “Bumiputera”, tapi boss-boss semua Cina, yang keluar memo arahan pun Cina. Siap ada sign tulisan khat Cina.

Berhati-hati dengan “USTAZ SCAM”!

Dewasa ini penunggang agama dan lebai scam muncul dengan menggunakan gelaran ustaz sebagaimana Azizan Osman bermati-matian mahu menggunakan gelaran “Dr.”.

Berapa charge escourt untuk kesesakan jalan raya?

Disebabkan Neelofa bukan menteri, kerabat diraja mahupun penjawat awam Jusa/Turus. Juga bukan dalam kecemasan, maka pasti servis ini bisa juga digunakan oleh rakyat marhaen bukan?