fbpx

Kenapa scrut difitnah?

Nak lawan kami tiada hujah, jadi fitnah sebagai senjata. Kami sediakan segala fakta melalui dokumen yang valid. Mereka tetap beriman dengan imam mereka, beriman dengan fake account dan beriman tanpa dokumen yang valid.

Kenapa terlalu ego?

Sebenarnya, amat mudah sahaja untuk selesaikan masalah ini. Onexox hanya perlu keluarkan kenyataan rasmi yang straight forward/clearkan mohon maaf dan perbetulkan “marketing words” dealer-dealer mereka. Mudah sahaja!

Scrut dah boleh scrut kereta recond dari UK!

Masa kami start buat SCRUT untuk kereta recond Jepun, banyak request masuk suruh buat untuk kereta dari UK juga. Tapi nak dapat data untuk kereta dari UK tidak mudah. Macam-macam syarat mesti dipenuhi kerata data kami dari kerajaan UK sendiri.

Adakah dakwaan Dato’ Seri Abdul Azim Bin Mohd Zabidi benar?

Kalau tiba-tiba chairman SCRUT buat official statement kata yang SCRUT adalah syarikat yang bertaraf MSC dan patuh syariah. Apa yang anda akan terfikir?

CEO Onexox, Farid Shamsudin (ARIESHAM), Fitnah dan cyberbully berpisah tiada.

Sebagai pejuang syarikat patuh syariah milik bumiputera 40%, sudah pasti beliau mengamalkan kehidupan yang patuh syariah bukan?

Kenap CEO dan dealer-dealer bangsa langau hijau terpaksa menunggang agama dan bangsa untuk berniaga?

Rasanya kalau produk kau bagus, kau akan kempen kelebihan, kualiti dan integriti produk kau je kan? Betul tak?

Lawan balik kaki buli! Apa masalah cikgu MRSM lenggong ini?

Inilah masalah kaum langau hijau Onexox apabila sudah terbiasa melakukan cyberbully dan harassment terhadap mereka yang lemah, akhirnya tidak dapat menerima hakikat bila mana mangsa yang dia cuba buli dan harass seorang yang kental.